ATENTIE!

Puneti oaia pe mute (dreapta jos) sau inchideti boxele. De-acolo vine grohaitul...
paidece?

vineri, 25 iulie 2008

M@z@r3 de la MaMaYa

Da-da-da, domnul primar. Cel mai activ si mai modern: are conturi de hi5, Y!mess, facebook si blog. Domnul Mazare pare ca aduna bob cu bob toate tacticile care-l tin aproape de electoratul tinar. Intentie laudabila, desigur, care incearca sa mute un baiat de yachturi, taxe si faleze in liga unor politicieni care au ceva de spus (da, e o tara libera...)

(Radu Mazare's photos, Mamaia Exotic Car Show. Hi5, draga, ce credeatzi...?!?!)

Copii, astazi o sa vorbim despre blogul lui Mazare. Incep prin a va impartasi o indoiala personala: daca Mazare pune un singur pixel cu mina lui pe blogul ala, atunci eu sint un paun cu cinci picioare. In spatele rindurilor care intreaba sincer-ingrijorat de oportunitatea taxei de statiune sau de legitimitatea actiunilor lui Basescu, ghicesc condeie tinerele, minate-n lupta de suflul unei argumentatii tendentioase si induiosator de naive. Sa luam ca exemplu postul despre taxa de statiune (click, va rog, intru saltarea traficului lu' domnu' si lamurire aprofundata). Mamaia e un brand, anunta postul cu pricina, si pentru branduri platesti. Ce n-ati inteles?! A, si acum, lasati-ma sa va intreb politicos ce parere aveti voi: cu taxa sau fara taxa? Din acest punct, intra in discutie echipa de postare comentarii. Caci si aici e o echipa. Trebuie sa fie; una atinsa de aceeasi boala a naivitatii acute. Din 75 de comentarii, doar unul contrazice taxa. Unul singur, bre! Vreti voi sa-mi spuneti ca n-a trecut prin site-ul ala nici macar un opozant civilizat, care sa simta nevoia sa-l beshteleasca argumentat pe Mazare in tema taxei? Revin: ma indoiesc amarnic. Sint convinsa ca articolul ala a fost vizitat de o gramada de opozanti cu arsenale grele de mortzi, mame si Dumnezei - sa nu fi simtit unul nevoia sa-i zica macar un calduros huo! ? Greu de crezut.
La fel de multi suporteri are si-n cazul plingerii penale impotriva lui Basescu, a demolarii constructiilor pe pe plaja etc. Domnu' Mazare, sinteti un superb, un nemaipomenit, va rog, invatati-ma si pe mine cum sa fiu asa de popularaaaaa si cum sa nu mi se opuna nimeeeeeeeeni! Va rog io mult! Haideti, ca vreau si eu 95 de comentarii la un singur post, unde sa ma laude toata lumea.
Puteti...?