ATENTIE!

Puneti oaia pe mute (dreapta jos) sau inchideti boxele. De-acolo vine grohaitul...
paidece?

duminică, 15 februarie 2009

Happy Ballantine's Dei!

Se dau doi oameni obositi, un jaf de sarbatoare comerciala, citeva repere de bun-simt amestecat cu frica (tre' sa iau ceva, ca... / ce mai iau de data asta ca sa nu...) si se obtine o frumoasa zi de simbata, petrecuta astfel:

00.00: Se ajunge acasa dupa o vineri seara total neromantica, in care s-a ris cu clabuci [long live Darius, Arpi, Shmeny, Jimi, Popescu si mizeria de "Turnul INstabil" - joc pentru grupa de virsta 4-10 ani. Long would have lived si Hudrea, dar a plecat primul.]
00.01: Se marcheaza momentul cu ochii pe ceas: "Va-aai, Hepi Velantains, pisoi!" / "Mhmmmmm, mda, hepi etc. [oaie...!]"
00.02: Se calculeaza febril fereastra de oportunitate: hai sa ne dam cadourile acum, ca sa ridem.
00.05: Se mosmondeste la ambalaje si ascunzatori.
00.10: Se inmineaza ciocolata BIO cu lapte de capra din Muntii Albastri Populati de Negri Munciti, plus cartea de retete de ceai, si se da la schimb cartea "Cea mai grozava pisicuta", peste care s-a tras cu markerul pina s-a reusit transformarea in "Ceal mai grozava pisicutaoi".
00.12: Se incheie rasfoirea silita a cartii cu pricina, pentru a se extazia [suspectez ca tot silit] la toate modificarile pe care eu le-am zgiriat o dupa-masa intreaga, la birou, ca sa fie cadoul cu concept.
00.15: Se sforaie cu spor, metabolizind cele 10 halbe de bere si meniul Bigmec. Ocazional, se mai aude cite un "hic!", emis in somn.
8.15: Se sare peste Popescul adormit si se consuma insomnia in bucatarie.
10.00 - 16.30: Monica se indoapa cu tot felul de papanele si ciurciugute, in timp ce citeste catarata pe canapea. Popescul mosmondeste concentrat la MacBook. Periodic, se trimbiteaza reciproc cite-un "Hepi Velantains!", urmat de pupaturi entuziaste si se revine la activitatile anterioare. Idilitate pasnica si induiosatoare.
16.30 - 18.45: Monica doarme cu clabuci in dormitor, cu mascuta Minnie Mouse pe ochi. Popescul primeste vizite amicale de la prieteni.
19.00 - 23.00: Se consuma din nou activitatile mentionate in intervalul 10.00 - 16.30.
23.00: Se trag obloanele peste ziua de 14 februarie. Sub plapuma se aud chitaieli care devin din ce in ce mai rare si mai stinse. In curind, se lasa linistea peste dormitorul intunecat, iar Popeshtii dorm adinc, pufaind discret (Monica) si oracaind semi-sonor (Popescu).
00.00: Ziua de Sf. Valentin se incheie inconstient, petrecuta fiind in cel mai normal mod cu putinta.
Pe aceasta cale, adresam sincere regrete celor care s-au calcat in picioare la florarii si restaurante, incercind sa prinda un loc pentru a sarbatori "cum se cuvine".
La anu' si la multi ani!