ATENTIE!

Puneti oaia pe mute (dreapta jos) sau inchideti boxele. De-acolo vine grohaitul...
paidece?

marți, 20 mai 2008

Academia de Arta si Muzica FLORIN SALAM

Deci nu va mintzesc, minca-v-ash, dupe cum puturati sa aflati si din presa care scriiaza pe subect, Dumnezeu' la manele isi facu hacademie, neamule!
Azi, pe la Ambasada Chinei, se uita la mine de pe-o tabla un afis constelat, in multe exemplare. Prin amabilitatea lui Ioan T. Morar (de unde am dat copy-paste fara stirea dinsului), afisul se uita acum si la voi.
A discuta pe marginea paradoxului de alaturare "academie" + "arta" + "muzica" + "Florin Salam" e ca si cum ai dori sa descoperi daca e normal ca pe Dunare sa curga pietre. Deci n-o s-o fac. Insa ma pregatesc sufleteste sa aud si de:
"Fundatia pentru Politologie si Diplomatie GIGI BECALI"
"Academia de Stiinte Financiare FNI"
"Inalta Scoala de Coregrafie ANDA ADAM"
"Grupul de Studiu pentru Retorica si Argumentatie C.V. TUDOR"
Toate astea pentru ca domnul Salam a aratat ca exista puterea si posibilitatea de a crea un precedent. Si iete-asa vom trai cu totii intr-o lume mai vesela, unde ne vom hlizi mai des in trafic la vederea posterelor care anunta gaini cu trei picioare, de genul asta.
Si pentru ca tot aveam o discutie cu Zappy despre vibratii cosmice si energii declansatoare (femei, deh!), trebuie sa va spun ca, dupa ce am scapat de sub atenta priveghere a afisului cu Academia lu' Salam, am nimerit sub botul Maybachului condus de Politologul-Insusi. Probabil era-n drum spre o conferinta despre Confruntarea Civilizata in Arena Politica. Fiecare dupa specialitati.