ATENTIE!

Puneti oaia pe mute (dreapta jos) sau inchideti boxele. De-acolo vine grohaitul...
paidece?

miercuri, 21 mai 2008

Vecini de clasament

Daca cineva s-a ostenit sa inventeze trafic.ro, ma ostenesc si eu sa-l utilizez. Il clickai mai ales de cind am descoperit ca schimbarea locului in rank iti deschide nenumarate perspective. In materie de altii-ca-tine-care-vor-sa-faca-blogging.

In cele ce urmeaza, am de gind sa va impartasesc citeva spoturi. blogspoturi., cu scuzele de rigoare ca nu va dau si linkurile (ok, poate la un moment dat n-o sa ma pot abtine si voi calca atit pe cuvintul meu, cit si pe coada proprietarului de blog, dezvaluind adresa completa).

Sa incepem, intr-o ordine absolut intimplatoare, cu o laureata de rang mijlociu. Care zice asa: "Blogul meu este despre moda, si nu oricare ci cea de strada. Ma adresez unui public tanar, in special fete". (grafia se pastreaza intocmai) Cu care ocazie am priceput ca haute-couture, moda de podium si aia din casa sint niste pirituri relativ ordinare. Za thing e "cea de pe strada". Moda, nu altceva... Stiti care e tragedia? Domnisoara autoare savirseste o facultate de jurnalism, undeva, prin nordul tarii, unde copchilasii studenti sint siliti sa stie a scrie si a folosi toate semnele de punctuatie. Duduia adopta un stil despre care am mai discutat noi aici si care dovedeste multe lucruri, inclusiv ca ispravitul frazelor nu-i prea sta in fire. E adevarat ca distinsa urbe de unde e dinsa dadu multe talente dizainareshti, dar Irina Schrotter si surorile Vlasov n-au cum s-o ajute. Nu cu blogul.

Catarindu-ne printre ranguri, mai gasim ceva. Blog. Pareri personale. Diverse chestii destepte dar nu numai. Parerea mea! La cum descrii blogul, s-ar putea sa fie si parerea noastra. Diverse chestii destepte dar nu numai (lipseste o virgula, prietene!); in aceasta logica, aici trebuie sa se gaseasca si monotone chestii proaste. Din cauza de dar nu numai. I rest my case.

Premiul "evidenta face diferenta" se acorda succintului Un blog in care-mi exprim gandurile prin posturi. Locul 19** (deci are macar 3 vizitatori speriati pe pagina). Va anuntam, stimate domn expresiv si exprimant, ca un blog este facut aproape in exclusivitate din posturi. Poate sa contina niste poze si niste feeds, dar, in general, contine posturi. Si pozele sint tot posturi, deoarece - what do you know? - you post them. Adica le publici. Daca cineva inventeaza blogul facut din alte unitati decit posturile, il rog sa dea de stire in toata blogosfera. Pentru ca va fi scos inventia secolului.

Inventie care ma duce la urmatoarea descoperire. Acest blog doreste sa spuna cateva cuvinte despre retete de succes in general despre marile inventii gen google, yahoo, youtube, despre filme si muzica de succes. Daca maine apare ceva nou Si totul se opreste exact la fel de brusc cum vedeti si aici. Nu stim ce se intimpla daca miine apare ceva nou, dar pot sa va spun ca blogul asta e o antiteza a noului: ultimul update e din iunie 2007, adica de pe vremea cind gadgetul i-Phone era pe cale de lansare. Minunat! Ca orice blog de gadgeturi, inventii si succese lungi si dese, s-a ajuns la dinsul prin numita cea mai frecventa cautare reteta de sarmale!!!!! Minunat reloaded!

Acord premiul special al juriului pentru cea mai tare descriere de pe trafic.ro, sectia (atentie!!!!) Bloguri: Acesta nu este un blog. NU INTRA AICI ! Ei bine, numa' de-a dracului, ii las linkul si va rog sa intrati. Cred ca asta era si ideea din spate. Drept pentru care ii schimb premiul in "istetul de pe linga prima mie".

Si nu pot sa nu impartasesc cu voi o mostra de blog civic, democratic, persuasiv si, mai ales, moldovenesc: Blogul meu unde cetateni pot citi despre mine, faptele mele pentru cetateni si multe altele!!! Me, me, me, myself, me, me, me! Pardon, blog electoral, fiind, vine asa: pick me! pick me! pick me, me, me!!!! Acest supra-eu colectiv se cheama Botomei Vasile si este candidat de primar. Exact asa cum auziti, chiar daca suna a pui de strutz. Il endorseaza insasi entitatea-mama: Partidul Democrat-Liberal ureaza mari succese candidatului de primar Botomei Vasile validat de Biroul Electoral Municipal Bacau.
Hai noroc, bre!

Daca aveti codul de trafic.ro pe pagina, vizitati-l mai des. Si, ca niciodata, rugati-va ca rangul vostru sa fluctueze cit de mult posibil. Va veti descoperi tot felul de vecini interesanti, carora le veti face trafic din simpla curiozitate de a vedea cine a emamant descrierile respective. Reclama-i sufletul comertului.

Va saluta,
Un blog in care unul intreaba si tot el raspunde. Un prost, adica.