ATENTIE!

Puneti oaia pe mute (dreapta jos) sau inchideti boxele. De-acolo vine grohaitul...
paidece?

luni, 12 mai 2008

www.nimic.com

Vorba lu' Caragiale: zice ma-sa ca-i bolnav, ca abia s-a sculat dupa lingoare! Ce-o fi lingoarea, nu stiu (ma rog, m-am interesat dup-aia, ca nu facea s-o trintesc asa), da' mie-mi evoca o lene nashpa, in care si gindul de a ridica un deget reprezinta un efort secatuitor.
Ieri am avut lingoare.
Ajunsesem in asemenea hal de plictis, incit mi-era sila si sa caut ceva instructiv de facut pe net. Adica de citit, cum ar fi, ca la mine cam asta e maximu' de instructie. Ajunsesem la destramare cu site-urile uzuale, iar inboxu' la mail... parca nu era al meu: 20 de mailuri, 20, frate!, in loc de cotidienele si traditionalele 150!!!!! (si ieri a fost luni, culmea!). Deci, a fost ceva in aer. Ceva nasol. Ma facea sa am o lipsa teribela de chef, monser, pe care nici macar ultimele aditziuni de la cocalari si pitzipoance n-au reusit sa mi-o anuleze. Am ajuns pe tot felul de site-uri, prin referer la referer la referer, am examinat, am googleuit, am citi, am dat refresh pina mi s-au facut ochii lingura. Am avut o lene internauta sau, mai precis, o lene traita internautic care imi modificase pina si sistemul de raportare interioara. Pentru ca, ieri, ziua mea incepuse sa arata asa:

12.30: http://www.n-amchefdenimic.ro/
13.00: http://www.mi-efoame.org/
13.30: http://www.chiar-imi-ghioraie-burta.net/
14.50: http://www.iarn-ammailurinoi.com/
15.00: http://www.vreauacasa.ro/
16.00: http://www.interviul-e-abia-la-sapte.com/
17.30: http://www.fumezcammult.net/
19.30: http://www.mi-ampierdutvremeac-ooaie.fuck.it/
20.30: http://www.plecsprecasa.ro/

Nu clickaiti pe linkuri, ca nu duc niciunde. Cel putin asa cred, ca n-am incercat, marturisesc cinstit. Va duc in mintea mea de ieri, care gindea cu click si enter si care avea rata de refresh foarte joasa. Atit de joasa, incit parca-mi coborise in fundul mega-ultra latzit si lipit de scaun.
Ce zi, domnule, ce zi!...

Apropo:
1. http://www.nimic.com/ chiar exista si tine niscai companie de productie filme, parca
2. azi am avut 2 intilniri de cite doua ore, pina acum, si-mi mai vine o fatuka la interviu. Destinul se razbuna pe http://www.ziua-mea-linistita-de-ieri.hmm/

Of!